Termeni și condiții

 

Termeni si conditii de utilizare

 

Bine ați venit la magazinul online GALATHEA!


S.C. GALATHEA MOMENTS S.R.L.vă ofera accesul la site-ul http://www.galathea.ro/ și utilizarea acestuia sub rezerva acceptării termenilor și condițiilor, de aceea vă rugăm să le citiți cu atenție.

Prezentul document stabilește termenii și condițiile ce reglementează utilizarea acestui site web, precum și modalitatea de achiziționare a produselor.

Folosirea (vizitarea sau cumpărarea produselor) acestui site, implică acceptarea acestor termeni și condiții.DREPTURI DE AUTOR (COPYRIGHT)

Acest site este administrat de S.C. GALATHEA MOMENTS S.R.L. Întregul conținut al paginii este protejat prin legislația românească și internațională a drepturilor de autor. Proprietarul drepturilor de autor este S.C. GALATHEA MOMENTS S.R.L. Nu aveți permisiunea de a tipări sau descărca elemente web (imagini, texte, grafice, simboluri, scripturi, programe și alte date) din orice zone ale paginii pentru nici un fel de utilizare. Nici de natura personala, cat nici de natura comerciala. Folosirea fără acordul S.C. GALATHEA MOMENTS S.R.L. a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legislatiei în vigoare.POLITICA DE UTILIZARE A SITEULUI

Prin accesarea și utilizarea acestei pagini, va asumați riscul și responsabilitatea totală pentru utilizarea ei și a Internetului. Vizitarea paginii implică acceptarea acestor termeni și condiții. S.C. GALATHEA MOMENTS S.R.L. nu garantează că pagina va funcționa neîntrerupt sau fără erori sau că defectele din pagină vor fi corectate. Nici una din informațiile ori datele prezentate nu crează obligații în sarcina S.C. GALATHEA MOMENTS S.R.L.

 


CONDIȚII DE RETURNARE

Ne dorim să fiți pe deplin mulțumit atunci când cumpărați produse de la noi. Dacă totuși, din anumite motive, nu sunteți mulțumit de produsele comandate, le puteți returna iar noi vă vom returna contravaloarea acestora. Conform legislației, clienții pot returna produsele cumpărate, în ambalajul original, fără semne de uzură sau murdărie, în termen de 14 zile calendaristice de la primire, fără penalități și fără invocarea vreunui motiv, anunțând acest retur în prealabil, DOAR ÎN SCRIS, pe adresa de email sau numărul de telefon din pagina de contact. În cererea de retur nu uitați să menționați numărul comenzii. Nu se iau în considerare cererile de retur telefonice sau sosite pe alte căi online. Puteți opta pentru returnarea contravalorii produselor sau achiziționarea altor produse din magazinul nostru. Clientul beneficiaza de un retur gratuit, fara cheltuieli de transport. După recepționarea coletului supus returului și constatarea îndeplinirii condițiilor de returnare, S.C. GALATHEA MOMENTS S.R.L. va înapoia contravaloarea comenzii în cel mult 15 de zile de la data primirii returului.

IMPORTANT ! Nu expediați coletul cu plata ramburs, acesta va fi refuzat fără nici un fel de notificare ulterioară.

Orice retur care nu respectă condițiile de mai jos va fi refuzat.

Condiții de returnare:

1. Returnarea se face doar prin intermediul firmei de curierat rapid Fan Courier, livrată direct la adresa indicată, din emailul primit. Taxa Transportului trebuie achitată de Clientul care solicită returnarea.

2. Dacă nu primiți același produs/culoare pe care ați comandat-o, produsul se poate returna fără a plăti taxa tur-retur.

IMPORTANT ! Este posibil să existe diferență de nuanță față de cea din poză datorită luminii, precum și a setărilor monitoarelor .
 

- Toate produsele au termen de garanție 30 de zile pentru deficiențele de calitate prevăzute în HG 665/1995. Reclamațiile întemeiate vor fi rezolvate de către S.C. GALATHEA MOMENTS S.R.L. prin înlocuire, remediere sau restituirea contravalorii după caz, conform legii 449/2003.

- Cheltuielile legate de înlocuirea produselor defecte, de remedierea sau de restituirea contravalorii acestora vor fi suportate de către S.C. GALATHEA MOMENTS S.R.L.
- Consumatorul nemulțumit de modul de rezolvare a reclamației sale poate să se adreseze Oficiului pentru Protecția Consumatorilor sau, după caz, instanțelor judecătorești competențe.
 


CONFIDENȚIALITATE

S.C. GALATHEA MOMENTS S.R.L. se angajează să respecte cu strictețe confidențialitatea datelor clienților și se angajează să nu transmită datele personale ale clienților către terți. Datele solicitate pe acest site sunt cele legate de procesul de facturare, respectiv: numele, prenumele, codul numeric personal, numărul de telefon, domiciliul și adresa de email. Prin completarea și trimiterea formularului de comandă de pe site, sunteți de acord ca numele și datele dvs. personale să intre în baza de date a companiei S.C. GALATHEA MOMENTS S.R.L., care își rezervă dreptul de a prelucra, publica, utiliza pentru acțiuni de reclamă, marketing și publicitate informațiile mai sus menționate, fără alte obligații și plăți ulterioare față de persoana dvs.

S.C. GALATHEA MOMENTS S.R.L.nu încurajează SPAM-ul, nu comercializează, nu oferă și nici nu face schimb de adrese de e-mail obținute prin intermediul acestui site.

 

PROMOŢII

În cazul ofertelor promoţionale cu transport gratuit, gratuitatea se oferă doar la comenzile a căror valoare este mai mare de 150 Lei.

 

NEWSLETTER ȘI ALTE INFORMAȚII

Abonarea la newsletter este gratuită și implică acordul tuturor specificațiilor din această secțiune. Pentru dezabonare este suficient să ne trimiteți un mesaj în acest sens. Mesajul trebuie să vina de pe adresa de mail pentru care doriți dezabonarea.

Suntem 100% anti-spam! Nu închiriem, vindem sau înstrăinam sub nici o formă datele abonaților noștri unor terțe părți, cu excepția cazurilor prevăzute expres de lege.

 

DISPUTE ȘI CONFLICTE

Dacă oricare dintre clauzele de mai sus va fi găsită nulă sau nevalida, indiferent de cauză, această clauză nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odată cu lansarea comenzii online (sau telefonice), clientul acceptă fără obiecțiuni condițiile și termenii de utilizare, valoarea acesteia fiind aceeași cu un contract valabil încheiat între cele două părți. Acest magazin online funcționează conform prevederilor legale ale Statului Român. Orice conflict apărut între S.C. GALATHEA MOMENTS S.R.L.și parteneri se încearcă a fi rezolvat pe cale amiabila, prin înțelegere între cele două părți. În cazul în care acest lucru nu este posibil soluționarea conflictelor este de compententa instanțelor românești, conform legilor in vigoare.

S.C. GALATHEA MOMENTS S.R.L.își asumă dreptul de a face modificări ale acestor prevederi fără notificare în prealabil.